Именик запослених

Наставно особље ::

Име и презиме Веб страна E-mail

РЕДОВНИ ПРОФЕСОРИ

   

ПРОФЕСОРИ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА

мр Васић Д. Александар Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Дуковић П. Зорица Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Живановић В. Милан Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Јовичић Д. Зорица Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Марковић M. Ана Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Михајловић К. Невенка Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
мр Панић С. Немања Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Станишић Р. Ирена Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Тодоров Б. Весна Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Томић Н. Катарина Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
др Добричић-Чеврљаковић Д. Невенка Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
мр Рајковић З. Матија Contacts Sync
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Ђорђевић М. Марија Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Тасић Д. Наташа Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ВИШИ ПРЕДАВАЧИ

др Манић С. Ивана Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Станисављевић Невена Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Пљакић Д. Горан  Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

ПРЕДАВАЧИ

мр Павличевић М. Славица Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
мр Томић З. Иван Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
мр Марковић Б. Милослав Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

НАСТАВНИЦИ

     

ПРОФЕСОРИ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПО УГОВОРУ

др Јевтић С. Бисера Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
др Најдановић С. Марија Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

АСИСТЕНТИ

Петровић П. Ивана Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стаменковић М. Ивана Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Рилак Лидија   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Митић Д. Марјан   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Јелена Раичевић   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Ђорђевић Тамара Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Милосављевић А. Ана Contacts Sync Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

САРАДНИЦИ

     
     

 

Ненаставно особље ::

 
Име и презиме телефон радно место E-mail
Ивана Левић 037 / 420 - 760 студентска служба Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Иван Андрејић 037 / 420 - 760 студентска служба Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Бобан Вујичић   библиотекар Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
       

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

 

Ћирила и Методија 22-24, 37000 Крушевац
Текући рачун : 840-0000002106666-68
Позив на број: 04-742121
РЕПУБЛИКА СРБИЈА
Академија Васпитачко-медицинских струковних студија
Одсек Крушевац
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Web dizajn i programiranje - webmaster @ vaspks.edu.rs
Телефони: 037/420-760
037/420-761