Одлуке

Обавештење

На Савету Високе школе струковних студија за васпитаче у Крушевцу од 07.11.2014. године у вези поднетих захтева студената за остваривање права на буџет или смањења школарине донета је следећа одлука:

СМЕР: ВАСПИТАЧ ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА 

Студенти друге године који су у школској 2013/2014 остварили 54 ЕСПБ, а на коначној ранг-листи су испод црте за буџет (десет студената) - самофинансирање, ослобађају се плаћања две рате школарине.

СМЕР: ДОМСКИ ВАСПИТАЧ

Студент друге године студија који је у школској 2013/2014 остварио 48 ЕСПБ, а на коначној ранг-листи је испод црте за буџет (један студент) - самофинансирање, ослобађа се плаћања две рате школарине.

 

Одлука о расписивању интерног конкурса за избор директора школе

На основу члана 53. Закона о високом образовању (Сл. гл. РС бр. 76/05), члана 17. Статута Високе школе стуковних студија за васпитаче у Крушевцу, Савет Високе школе струковних студија за васпитаче у Крушевцу на седници одржаној 29.10.2013. године донео је следећу:

О Д Л У К У

О РАСПИСИВАЊУ ИНТЕРНОГ КОНКУРСА ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ

 

 

  1. Расписује се интерни конкурс за избор директора Високе школе струковних студија за васпитаче у Крушевцу, на период од три године.
  2. Право учешћа на конкурс имају наставници који су у радном односу на неодређено време, са пуним радним временом, са изборним звањем професора струковних студија и који имају способности за руковођење установом.
  3. Рок за подношење пријаве износи 15 дана од дана објављивања конкурса.
  4. Потребна документација се подноси Комисији за спровођење конкурса (пријава на конкурс, доказ о испуњености услова за избор, програм рада, план развоја Школе, доказ да не постоје законске сметње за избор).
  5. Пријаве кандидата који испуњавају услове конкурса, Комисија за спровођење конкурса, доставиће Савету Школе на одлучивање у року од 7 дана од дана истека рока за подношење пријава.

 

 

 

 

 

 

Ћирила и Методија 22-24, 37000 Крушевац
жиро рачун школе : 840-104666-22
Висока школа струковних студија за васпитаче - Крушевац
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Powered by webmaster @ vaspks.edu.rs
Телефон: 420-760
Телефон студентске службе: 037/439-754